Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vzmetnice 

V objektih, ki nudijo prenočitvene zmogljivosti (hoteli, apartmaji, sobe v kmečkih turizmih, prenočišča, itd.), morate ponudniki dobro razmisliti katero ležišče uporabiti oz. s katerimi vzmetnicami opremiti postelje. Gost pri vas ne bo samo prespal, ampak se mora dobro naspati in odpočiti. Zamislite si, da ste vi ta gost! Ker pa prihajajo k vam različni gostje, je še toliko pomembnejša izbira vzmetnice, saj ne ustreza vsem enako vzmetnica.

Prava vzmetnica za dober spanec je tista, ki zadovolji osebne potrebe po udobju in podpori. Ne glede na to, ali izberete ležišče z vzmetmi, iz pene, lateksa, vodno ali zračno posteljo, vedno ocenite udobje, podporo, trajnost in velikost ležišča.

UDOBJE:   Danes so najboljša ležišča sestavljena iz več plasti, ki so naložene druga na drugo in nudijo boljše udobje. Zaradi luksuznih materialov in izjemno mehkih tkanin s posebnimi obdelavami,  je ležišče na dotik še bolj prijetno.

PODPORA:   Dobro ležišče nudi telesu podporo v vseh točkah stika z ležiščem in drži hrbtenico v položaju strumno poravnanega vojaka. Posebej bodite pozorni na najtežje dele telesa, ramena, boke, in križ.

TRAJNOST:   Od kakovosti materialov, iz katerih je sestavljeno ležišče, je odvisno, kako dolgo bo ležišče nudilo ustrezno podporo in udobje uporabniku.

VELIKOST:   Zdrav človek se ponoči 40 do 60 krat premakne, zato potrebuje prostor za obračanje. Preverite, ali ležišče nudi dovolj prostora, da se bo lahko vaš gost prosto obračal. Ne pozabite na dolžino ležišča, saj naj bo 10 do 15 cm daljše od telesne višine.

 Izjemno pomembna je tudi higiena ležišča. Večina ležišč je protibakterijsko zaščitena. Nekatera pa imajo pralno preobleko. Danes je čedalje več ljudi podvrženo alergijam, zato je zelo pomemben podatek, da so nekatera ležišča antialergijsko in antibakterijsko zaščitena. Vsa boljša imajo tudi zimsko - letno stran.

 Nekaj znakov, da potrebujete novo vzmetnico:

-    Vzmetnica je že stara  in jo je potrebno menjati vsakih 5 - 7 let oziroma po potrebi že prej.

-    Se vaši gostje pritožujejo nad slabim spanjem in se zbujajo togi, odreveneli, z bolečinami.

-     Vzmetnica ima vidne znake predolge uporabe (ima vdolbine na površini, tkanina je ohlapna, vidijo se deli notranjosti).

Naj vas garancijska doba ne zavede. Garancijska doba vzmetnice ni kazalnik za to, kako dolgo naj bi vzmetnico uporabljali. Garancijska doba vas varuje v primeru napake na izdelku, nikakor pa ne pred izgubo udobja in podpore.

Spodaj predstavljene vzmetnice ustrezajo za profesionalno uporabo.

 

Vzmetnice