Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kolekcija SCANDIANO

Kolekcija SCANDIANO

Modni SKANDINAVSKI SLOG pohištva je osvojil praktično že vso Evropo. Doslej se nas je verjetno že večina srečala s to notranjo opremo. Če pa še ne, je tukaj enkratna priložnost.

Zakaj nam je skandinavski slog pohištva tako všeč?

V Skandinaviji je bistveno manj svelih sončnih dni kot pri nas ali pa v južni Evropi, zato se dobro obnese belo - svetlo pohištvo s pisanimi in temnimi detajli. Ta kombinacija pa vzbudi v človeku prijaznost, udobnost in brezčasnost.

Pohištvo iz kolekcije SCANDIANO odlikuje lahkoten in univerzalen slog, ki ne bo obremernil naših stanovanjskih prostorov. V tej kolekciji boste našli lahkotno in preprosto belo voskano ali obrisano pohištvo, pravokotne in gladke fronte, tradicionalne minimalistične ročaje, včasih industrijske dodatke iz kovine in stekla. Gre za masivno leseno pohištvo, ki združuje naravne materiale.

To pohištvo je idealna rešitev za tiste, ki imate radi svetle prostore, ležeren slog, nezahtevno lahkotnost in pa ekološko čisto pohištvo.

Vse pohištvo iz kolekcije SCANDIANO je popolnoma naravno, zahvaljujoč uporabi naravnih surovin - skandinavski bor je voskan s čebeljim voskom in je 100% ekološo.

Kolekcija SCANDIANO