Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mali senčniki za bazene in plaže

Mali senčniki za bazene in plaže

Na bazenih in plažah se v glavnem uporabljajo takoimenovani mali senčniki. To so senčniki dimenzij od 150 do 300 cm, ki so namenjeni za zaščito kopalcev pred soncem.

Ogrodje senčnika je izdelano iz različnih materialov. Najbolje je iz aluminija (drog) v kombinaciji s steklenimi vlakni (prožne šipke). Poznamo pa senčnike izdelane tudi iz drugih materialov (inox, kovina, les), ki so manj primerni. Kovinske šipke veter hitro polomi in takrat postane senčnik celo nevaren za kopalce. Vemo, da včasih veter nenadejano hitro potegne in začne vse premetavati, kar lahko povzroči poškodbe na uporabnikih. Drog senčnika ima lahko sistem za nagib, ni pa nujno. Dobro je tudi, da ima senčnik odprtino za odzračevanje. Lahko ima zavesice ali pa je brez zavesic.

Pomemben del senčnika je podstavek. ki mora biti ustrezne teže glede na velikost senčnika in pričakovano jakost vetra na danem območju. V zadnjem času se vse več uporabljajo mizice montirane na drog senčnika ali so že celo v njegovi sestavi. Na drog pa lahko montiramo tudi pepelnik ali pa številko senčnika. Nekateri montirajo na drog senčnika celo mali sef v katerega zaklenejo osebne stvari, ki jih imajo uporabniki s seboj na bazenu ali plaži.

Še nekaj besed o blagu, ki se največ uporablja za izdelavo senčnikov. Povečini se uporablja poliester različnih gramatur in različnih barv. S kombinacijo barv blaga lahko ustvarimo čudovit ambient na bazenu ali plaži, kar vsekakor privabi obiskovalce.

Dobro si oglejte spodaj predstavljene male senčnike in zagotovo se bo našlo nekaj za vas. Če potrebujete našo strokovno pomoč, pa nas kontaktirajte. 

Mali senčniki za bazene in plaže