Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pohištvo za gostinstvo

V rubriki pohištvo za gostinstvo vam pripravljamo na ogled in v ponudbo pohištvo, namenjeno za profesionalno uporabo v gostinstvu in turizmu.

To je pohištvo, ki se uporablja v: hotelih, zdraviliščih, SPA in wellness centrih, restavracijah, gostilnah, pubih, barih, kafičih, na gostinskih vrtovih in terasah, ulicah, bazenskih kompleksih in plažah, itd... , torej tam, kjer se dogaja vedno kaj zanimivega.

Verjamemo, da je ta rubrika zanimiva in v veliko pomoč vsem ljudem, ki opravljate dela kot so: vodja hotela, vodja gostinstva, vodja kopališča, vodja SPA in wellness centra, vodja plaže, nabavna služba ter vsem lastnikom tovrstnih objektov, torej ljudem, ki ste  v svojem podjetju zadolženi  skrbeti za razvoj in ureditev ambienta.

V njej predstavljamo vsa področja gostinskega pohištva od klasičnega, tradicionalnega, modernega do super modernega. Tudi na novitete in nove trende v opremljanju nisemo pozabili. To je stran za vas, ki iščete nove izzive, ki hočete biti pred časom in konkurenco.

Lahko se odločite za katerega od prikazanih proizvodov, odvisno od vaših načrtov in želja. Če pa nameravate prenoviti in posodobiti vaš gostinski objekt ali ga na novo opremiti, pa vam svetujemo, da nas kontaktirate. Skupaj smo močnejši in pametnejši z več idejami. Prav gotovo najdemo pravo rešitev za vas.

 

 

 

Pohištvo za gostinstvo in turizem