Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

O podjetju YUCCA

O podjetju YUCCA

 

             YUCCA 30 let                                                     Yucca - Poslovna stavba Rimske Toplice     

 

Podjetje YUCCA d.o.o. Rimske Toplice je jeseni leta 1989 ustanovil Boris Kragolnik z namenom opravljanja trgovinske dejavnosti.  

Avgusta leta 1991 takoj po slovenski osamosvojitveni vojni podjetje prične s poslovanjem  v Rimskih Toplicah v "stari šoli", katere lastnik je bilo tedaj podjetje TIM Laško. Preuredi spodnje prostore in v njih naredi Salon pohištva "VSE ZA DOM" ter omogoči ljudem od blizu in daleč nakup stanovanjskega pohištva.

Leta 1994 podjetje prične s poslovanjem Veletrgovine s pohištvom. Partnerji podjetja so takrat postali skoraj vsi Saloni pohištva po Sloveniji s katerimi je potekalo uspešno poslovanje. Ker pa so se pogoji na trgu po nekaj letih močno spremenili in je postala plačilna nedisciplina kot slovenski narodni šport, je bilo podjetje primorano Veletrgovino ukiniti, da ni zašlo v finančne težave. Je pa podjetje vzelo v najem poslovne prostore v Ljubljani in pričelo s poslovanjem svojega drugega Salona pohištva, predvsem pohištva italijanskega designa, italijanskih proizvajalcev. Ti so bili takrat v svojem oblikovanju in kvaliteti mnogo pred slovenskimi proizvajalci. Žal pa je Salon v Ljubljani po 2 letih zaprl svoja vrata. Za takšen stil in kvaliteto pohištva je bilo takrat premalo zanimanja, saj je bilo podjetje eno prvih v Sloveniji, ki je slovenskemu človeku približalo zahodni stil oblikovanja - prehitro.

Nov mejnik podjetje postavi leta 1997 in  odkupi poslovno stavbo v katerih že posluje. S tem je postavljen osnovni pogoj za razvoj podjetja.

Leta 1998 podjetje prične z opremljanjem poslovnih prostorov, predvsem s pisarniškim pohištvom. Sprva je opremljalo pisarniške prostore lokalnih podjetij in ustanov, nato pa prehajalo na širše območje in končno na celotno Slovenijo. 

Leta 2009 se začne velika gospodarska kriza. ki prizadene tudi podjetje. Zato podjetje razšitri svojo dejavnost in začne iskati nove kupce. Zato svojo dejavnost v veliki meri usmeri v opremljanje gostinsko turističnih objektov (gostinskih lokalov, hotelov, bazenskih kompleksov, plaž, vrtov in teras, itd...)

Leta 2011 odpre med prvimi v Sloveniji Internetno trgovino s stanovanjsko in poslovno opremo, ki se vseskozi dopolnjuje in razvija..

Leta 2014 - 2015 nekako pojenja gospodarska kriza, kar se čuti na živahnejšem delovanju trga in s tem doseganju večjega prometa in boljših rezultatov v podjetju. Podjetju uspe s svojim dobrim in kvalitetnim delom pridobiti kar nekaj pomembnih kupcev.

Leto 2018 - 2019 je obdobje v katerem podjetje v celoti preuredi svoje internetne strani in tudi internetno trgovino prilagodi sodobnejšim časom. Vse z namenom dobre predstavitve in nudenju boljšega informacijskega servisa svojim obstoječim in bodočim kupcem.

Leto 2019 podjetje dobi novega lastnika, ki prinese v podjetje novo energijo in nove ideje. 

Izjave:

Boris Kragolnik, ustanovitelj

Skupaj z našimi strankami ustvarjamo nove postavitve pohištva v poslovnih prostorih in stanovanjih. Prizadevamo si zadovoljiti stranke in izpolniti kar največ njihovih želja. Zato svoje delo opravljamo strokovno, korektno in zaneslivo. Po potrebi vključujemo priznane strokovnjake (arhitekt, svetovalci, monterji). Ko se boste obrnili na nas, lahko  zagotovo pričakujete, da boste vse vaše probleme v zvezi s pohištveno opremo poslovnega ali stanovanjskega prostora rešili na enem mestu, saj smo specializirani prav za to področje. Zaupajte in verjemite v nas  -  to delo opravljamo že od leta 1991 z velikim veseljem in mnogo izkušnjami!          

Naš cilj je dolgoročno sodelovanje, zato nas hiter zaslužek in hiter razvoj ne zanimata. Svoj razvoj želimo peljati na trdnih temeljih in biti med vodilnimi na svojem področju v Sloveniji.

                                                                                                                                                             Vabljeni v naše podjetje

Splošne informacije o podjetju:

Naziv: YUCCA d.o.o. Rimske Toplice
Naslov: Šmarjeta 17, 3272 Rimske Toplice                                                                                    Kje nas najdete - Zemljevid
Matična številka: 5339774
Davčna številka: 89758986
Vložna številka: 1-911-00 Okrožno sodišče Celje
Osnovni kapital: 12.310,00 €

Splet: http://pohistvo-yucca.si

Tel:  03 57 36 328

GSM: 040 725 303  -  za privat stranke

GSM: 041 692 597  -  za podjetja

E-mail: info@pohistvo-yucca.si