Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kolekcija STEEL

Kolekcija STEEL

Kolekcija STEEL je nov koncept italijanskega sloga pohištva za notranjo opremo. Če želimo italijanski slog označiti z nekaj besedami so to: red, zmernost, eleganca, prvovrstnost in harmonija. Zato sta prefinjenost in modernost tipični lastnosti notranje opreme v italijanskem slogu.

Pohištvo je iz masivnega borovega lesa, barvanega z belim voskom in obrisanega, da omogoča vidnost rasti in grč lesa ter kombinirano s kovinskimi dodatki v črni barvi. Zahvaljujoč skrbno izbranemu visokokakovostnemu materialu in odlični izdelavi je pohištvo obstojno dolga leta, s časom pa le pridobiva na edinstvenosti in žlahtnosti. Pohištvo je 100% ekološko.

Pohištvo iz kolekcije STEEL je za ljudi z izdelanim stilskim okusom za luksuz in prefinjenost.

V italijanskem slogu najbolje delujejo umirjene barve kot so: bela, bež ali siva. K rjavi (barva plošč in sedišča) se lepo podajo odtenki olivno zelene, sive ali celo črne barve, ki ustvarjajo pravo popestritev in naredijo izredno lepe ambiente v kuhinji, jedilnici ali dnevni sobi. Seveda pa posamezne kose lahko kombiniramo tudi v drugih prostorih. Bodite pozorni na vitrine z zastekljenimi vrati katere krasi križni vzorec značilen za italijanski slog.

Kolekcija STEEL