Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

 Aluminijasti ležalniki - počivalniki

Aluminijasti ležalniki - počivalniki

Za vse aluminijaste ležalnike in počivalnike je značilno, da imajo ogrodje iz aluminija površinsko zaščitenega, da je še odpornejše na vse vremenske vplive in vlago. Največkrat se v kombinaciji z aluminijem uporablja za ležišče mreža textilen, texfil, trakovi iz termoplastičnih akrilnih teflonskih vlaken, itd ...

Na ležišče in za vzglavje po potrebi uporabimo blazine različnih debelin polnil oblečenih v blaga, ki so odporna na zunanje vplive. Ne vpijajo vode in se hitro sušijo.

Ležalniki imajo povečini vsi montirana kolesa različnih velikosti za lažje prestavljanje. Skoraj vsi so tudi nakladalni. Za ležalnike je znčilno tudi, da imajo hrbtni naslon nastavljiv v več pozicij naklona, kar povzroči ugodje pri uporabniku. Nekateri imajo rokonaslone, drugi so brez.

Ležalniki se največ uporabljajo na notranjih in zunanjih bazenskih kompleksih.. Počivalniki pa so bolj uporabni za wellness in sauna centre. Ljudje jih uporabljajo po raznih tretmajih na svojem telesu, saj jim počitek na njih izboljša fizično počutje. S pomočjo rok in rokonaslonov se z nagibno tehniko, ki jo omogoča počivalnik, postavimo v ležeči položaj. V takem položaju telo počiva, hkrati pa se sprosti krvni obtok udov kar ustvarja občutek sproščenosti.

Za več informacij o posameznem ležalniku - počivalniku pošljite povpraševanje.

 

 

Aluminijasti ležalniki