Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Konferenčni stoli

Konferenčni stoli  

Konferenčni stoli so stoli s posebnim namenom. Uporabljajo se praktično v vsakem podjetju, kjer imajo poseben prostor za skupna srečanja in dogovarjanja - sestanke. To so sejne ali konferenčne sobe. Namenjeni pa so tudi pisarniškim prostorom za sprejem gostov v podjetju.

Spodaj predstavljeni konferenčni stoli so namenjeni za konferenčne prostore vodstvenega kadra, kakor tudi sejne prostore operativnega kadra v vsakem podjetju. Zagotovo pa se lahko uporabljajo tudi v kakšnem drugem prostoru v podjetju.

Predstavljeni konferenčni stoli so večinoma ergonomsko oblikovani za zdravo sedenje in izdelani iz zelo kvalitetnih materialov (poliran aluminij, kromirano jeklo, prašno lakirana jeklena konstrukcija, oblazinjena školjka iz vezane plošče, ojačane polipropilenske plošče, kvalitetna blaga z visokimi faktorji po Martindaleu, usnje, eco usnje, itd.). Nekateri konferenčni stoli imajo celo samozavorna kolesa. Podrobnejše predstavitve in karakteristike poiščite pri vsakem konferenčnem stolu  posebej. Za vse dodatne informacije pa pošljite povpraševanje.

Konferenčni stoli

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2