Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pohištvo za sejno sobo 

Vsako podjetje in tudi ustanova ima v svojih poslovnih prostorih rezerviran prostor ali več prostorov za sestanke in poslovna srečanja, ki mu pravimo sejna ali konferenčna soba. Ta prostor je potrebno za potrebe, ki mu je namenjen, opremiti s pohištvom.

Pohištvo za sejno sobo običajno vključuje: sejno mizo ali več miz, konferenčne stole, omare (ponavadi nizke ali srednje višine) in potrebno tehniko (ekran, projektor, projekcijsko tablo ali stojalo, računalnik, mikrofone, itd.).

Pohištvo za sejno sobo se razlikuje po namenu (sejna soba vodstvenega kadra, sejna soba operativnega kadra ali kar navaden kotiček za sprejem gostov ali srečanje) po izgledu in tudi po kvaliteti. V današnjem času imamo na izbiro različne dizajne tako miz, kot konferenčnih stolov. Ko se odločamo za nakup, moramo biti pozorni, da se mize in stoli stilsko ujemajo, saj bomo tako vzbudili pozornost našim gostom, ki bodo prišli v našo sejno ali konferenčno sobo.

Pozornost moramo posvetiti tudi prostornosti, osvetljenosti, zračnosti in uporabnosti takšnih prostorov. Spodaj vam predstavljamo nekaj naših programov pohištva za sejno sobo. Stole pa si poglejte pod zavihkom "Konferenčni stoli".  Za več informacij nam pošljite povpraševanje (glej spodaj).

Program T - 45

Program T - 45            Program T - 45

 

 Program X - Time work

Program X - Time work            Program X - Time work

 

 Program X10

Program X10            Program X10

 

 Program X9

Program X9            Program X9

 

 Program Opal

Program Opal            Program Opal 

 

 Program X4

Program X4            Program X4

 

 Program X5

Program X5            Program X5

 Če imaš kakšno vprašanje v vezi pohištva za sejno sobo pošlji povpraševanje na E-mail: info@pohistvo-yucca.si

Pohištvo za sejno sobo