Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Svetleče pohištvo in svetlobni efekti

Svetleče pohištvo in svetlobni efekti

V zadnjem času prihaja na tržišče veliko novih proizvodov, saj so postali mladi dizajnerji izredno aktivni in produktivni. Tako so med drugimi proizvodi ustvarili svetleče pohištvo in razne svetlobne efekte, ki so hkrati izredno uporabni za kreiranje posebnih ambientov.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj svetlečega pohištva, svetlobnih efektov in vizualnih efektov brez luči, ki so namenjeni za uporabo v hotelih, gostinskih lokalih, zdraviliščih, SPA-jih, bazenskih kompleksih, plažah, gostinskih vrtovih in terasah,  v javnih prostorih, v velikih trgovskih centrih, v boutiqih in prestižnih trgovinah.

Izdelki so izdelani iz materiala Poleasy, ki je nova vrsta Polietilena razvita po dolgih letih raziskav. Raziskave so bile osredotočene na iskanje poti za odpravo mikro razpok na površini izdelkov iz polietilena v katere se je zažirala umazanija.

Novi material Poleasy zagotavlja večjo kompaktnost izdelku, lažje in uspešnejše čiščenje, večjo svetlobnost in obstojnost barv. Vse to pa zagotavlja izdelkom daljšo življenjsko dobo.

Izdelki se uporbljajo v odprtih in zaprtih prostorih.

Po končani uporabi se izdelek reciklira in ne obremenjuje narave (izdelek prijazen okolju).

Svetleče pohištvo in svetlobni efekti