Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zdravju prijazni stoli za otroke

Starši, otroci so naše največje bogastvo!    Kaj ste storili za njihov pravilen razvoj?    Kaj se dogaja z vašim otrokom?

Otroci se morajo veliko gibati, da ostanejo zdravi in krepijo svoj um.

Sedaj, ko otroci presedijo veliko časa pred računalniki ali pa v šoli, je pravilno sedenje izredno pomembno. Vendar jim pravilno sedenje njihov vsakdan ali pa sedenje na običajnih, navadnih stolih to onemogoča.

Danes se otroci gibljejo samo še približno eno uro na dan. Poleg ležanja in hoje običajno sedijo - velikokrat tudi po 9 ur, pretežno v slabi drži in statično. Posledično je dihanje bolj plitko, slabša prekrvavitev in s tem slabša pozornost in koncentracija. Otrok se hitreje utrudi. Poleg tega ima že več kot 50% otrok in mladostnikov (11  -  14 let) težave z držo. Že v dobi osnovne šole ima vsak tretji otrok bolečine v hrbtenici.

Vse te nevšečnosti lahko v precejšnji meri odpravijo naši 3D gibljivi in vrtljivi stoli. Primerni so za vse otroke od 15 do 50 kg teže in do 165 cm telesne višine. Omogočajo aktivno in zdravo sedenje že od vsega začetka. Z edinstvenim gibanjem v treh dimenzijah vzpodbujajo otroško željo po gibanju  in udejanjanju naravnih oblik gibanja. Podpirajo jih tako v telesnem kot umskem razvoju in skrbi za bistveno manj težav s hrbtom.

Starši, odgovorni smo, da našim otrokom doma pri domačih nalogah, pri ustvarjanju, igri, risanju, ...... omogočimo kar najboljše pogoje za njihov zdrav in pravilen razvoj.

Tudi odgovorni ljudje v naših osnovnih in srednjih šolah se morajo zamisliti, kaj danes nudijo in kaj bi lahko nudili našim otrokom za njihov zdrav in pravilen razvoj.  Starši, to je naša skupna naloga, da od njih zahtevamo zaradi vseh prej naštetih težav, da se odločijo za nov pristop k opremljanju osnovnih in srednjih šol. Vse to za zdrav in pravilen razvoj naših otrok.

Zdravju najprijaznejši stoli za otroke

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.