Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

 Pisarniški stoli Aeris

Pisarniški stoli AERIS  -  Počutimo se tako kot sedimo                                                     

                                                                                                                                         YUCCA -  Pooblaščeni trgovec za Slovenijo                                                                                                                                                      Logo AerisVprašajte se takoj zdaj .... V kakšnem svetu živimo?                                                                                            

In kakšen je vaš odgovor? Prepričan sem, da ste prišli do spoznanja, da živimo v dobi računalnikov,brez katerih danes nič ne deluje. 

Kaj pa to pomeni za človeka? 

Sedenje, sedenje in še enkrat sedenje, ... pred računalnikom, doma ali na delovnem mestu v službi.

Kakšna pa je kakovost našega sedenja? Še posebno me zanima sedenje v službi, ko presedimo večji del delovnega časa bodisi v pisarni, šoli, laboratoriju, proizvodnji in v vseh drugih delovnih prostorih.

Vsepovsod se srečujemo s sedenjem, ki povzroča veliko težav in bolezni, pa slabe volje, itd... To je danes velik problem, saj je zaradi tega prisotnih veliko okvar hrbtenice, srčno-žilnih bolezni, bolečin v nogah, utrujenosti, ...  Vam je to kaj znano?

Kaj narediti?                                                                                                                            Pisarniški stoli Aeris

Sreča je, da se je našel človek, ki o teh problemih ni samo razmišljal, ampak se jim je z dušo in srcem posvečal ter jih začel reševati. To je Josef Glöckl, ki je leta 1996 prav s tem namenom ustanovil družinsko podjetje AERIS v Nemčiji. Ugotovil je, da je človekova drža na klasičnem pisarniškem ali delovnem stolu preveč toga, človek pa je v resnici ustvarjen za gibanje.

V tem času je izumil že veliko patentov in na osnovi njih in študij izdelal nove napredne proizvode - pisarniške stole Aeris s 3D gibanjem. S tem je dal uporabnikom njegovih 3D pisarniških stolov novo dimenzijo, dimenzijo gibanja, sproščenosti, dobrega počutja in zdravja, kar je povzročilo večjo storilnost in manj bolniških na delovnem mestu.                                             

Danes se Aerisovi pisarniški stoli prodajajo že po celem svetu, predvsem tam, kjer razmišljajo napredno. Imamo srečo, da smo del tega deležni tudi v Sloveniji.

Šest prednosti stolov Aeris:                                                                                           

1.  Vedno pravilno sedenje

Pisarniški stoli Aeris vzpodbujajo stalno menjanje položaja sedenja. Posledično se večkrat vzravnamo, tudi ko se nagibamo k mizi.

2.  Dobro za medvretenčne ploščice

Zaradi 3D premikanja pisarniških stolov ne nastajajo neenakomerni in škodljivi pritiski na medvretenčne ploščice. S tem so medvretenčne ploščice dobro prehranjene, elastične in zdrave.

3.  Vadba za mišice

Pri sedenju na pisarniškem stolu Aeris ostane celo telo v gibanju. To krepi mišični tonus trebuha, hrbta in spodnjih okončin ter preprečuje bolečine vhrbtenici.

4.  Aktivno preprečevanje žilnih obolenj                                                                                        Pisarniški stoli Aeris

Sedež pisarniškega stola je konveksno oblikovan, kar preprečuje nepotreben pritisk in zastajanje krvi v nogah. Gibanje med sedenjem pospešuje aktivnejši transport krvi proti srcu.

5.  Ohranimo vezi in sklepe v formi

Preko aktivno - dinamičnega sedenja ostanejo tudi naši sklepi stalno v gibanju. To povzroča nastajanje viskozne sklepne tekočine in napenja vezi in kite ter s tem preprečuje obolenja sklepov.

6.  Kardiovaskularni pretok in počutje se izboljšata

Pri takšnem sedenju se zgornji del telesa vzravna, prepona se sprosti in krvni pretok se okrepi. To pa vzbudi obilo dobre volje in koncentracije. 

Pisarniške stole Aeris priporoča veliko priznanih zdravnikov in mednarodnih strokovnjakov kot npr.: prof. dr. Dietmar Schmidtbleicher iz J.W. Goethe Univerze v Frankfurtu: "Iz fiziološkega in posledično tudi zdravstveno preventivnega vidika Aerisovi pisarniški stoli odločno prekašajo običajne pisarniške in delovne stole. V primerjavi z običajnim sedenjem omogočajo veliko več gibanja."

Če tudi vi razmišljate napredno, si v nadaljevanju poglejte predstavljene Aerisove pisarniške stole in njihove karakteristike.

Aerisove stole lahko dobite na PREIZKUS.

Na E-mail nam morate sporočiti vaše podatke in izbiro stola za preizkus. V najkrajšem času vam stol dostavimo.

Za vse dodatne informacije pošljite povpraševanje na E-mail: info@pohistvo-yucca.si  ali pokličie na tel. 041 692 597 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

                                        Stoli Aeris - gibljivost

 

Pisarniški stoli AERIS