Kosovni program Alples

Klubske mizice

KLUBSKE MIZICE

Klubske mizice so sestavni del vsake dnevne sobe.  Prav zato so v ponudbi naših dnevnih  sob med elementi vedno tudi klubske mize.  Navadno vsaka dnevna soba vsebuje vsaj eno mizico, ki je slogovno in barvno skladna z ostalimi elementi dnevne sobe. Nekateri programi  dnevnih sob vsebujejo po dva modela mize ali pa je enak model na voljo v več dimenzijah.  Enako kot za vse naše izdelke, tudi za klubske mizice velja, da jih je mogoče kupiti posebej, torej lahko kupite samo mizo brez ostalih elementov dnevne sobe.

Pošlji povpraševanje   

 

Omarice za čevlje  

OMARICE ZA ČEVLJE

Prostora za shranjevanje čevljev navadno ni nikoli preveč. Ali se naše potrebe povečajo, ker se je povečala količina čevljev, ki jih uporabljamo, mogoče se je povečala družina,… Če le obstaja prostor, bi nam velikokrat ustrezalo, da dodamo še kakšno omaro za čevlje. Če dodajamo omaro  v predsobo, je seveda najbolje, če je ta iz istega programa, kot je obstoječa predsoba. Včasih potrebujemo omaro v kakem drugem prostoru in lahko izbiramo tudi med drugimi programi.  Na voljo so omarice za čevlje s klopnimi vrati, ki so nekoliko ožje po globini, ter klasične omarice za čevlje.

Pošlji povpraševanje

 

Pisalne in računalniške mize

PISALNE IN RAČUNALNIŠKE MIZE

Dandanes  je pisalna miza ali računalniška miza prisotna v vsakem domu. Navadno ni le ena,  celo več jih je, če le prostor to omogoča. Za vsakega otroka je najbolje, da ima svojo pisalno mizo, kjer v miru lahko opravlja svoje delo in od koder se mu ni potrebno umikati. Tudi starši običajno potrebujejo svoj delovni  prostor z ustrezno delovno površino.  Med mizami v naši ponudbi zato izberite kakovostno  pisalno mizo, ki vam bo ustrezala tako po velikosti kot obliki. Pomembno je , da je delovna površina dovolj velika , prav tako pa naj miza ali element  ob njej  omogoča toliko prostora za shranjevanje, da boste imeli vse, kar potrebujete za delo, urejeno in na  dosegu roke.

Pošlji povpraševanje

 

Postelje

POSTELJE

Naša široka ponudba spalnic in otroških sob nudi tudi širok izbor različnih modelov in izvedb postelj. Pri spalnicah so to francoske postelje ter zakonske postelje, torej postelje 160×200 ter postelje 180×200 cm. Te postelje so klasične ali pa gre za dvižne postelje, pri katerih je pod dvižnim dnom prostor za shranjevanje.  Pri programih otroških in mladinskih sob  so na voljo enojne postelje, to so postelje 90×200 in postelje 120×200. Med otroške postelje spadajo še pogradi in visoke postelje, prav tako za vzmetnico 90×200 cm. V nekaterih primerih lahko dodamo pod posteljo predal, ki služi kot dodatno ležišče ali pa z njim pridobimo prostor za shranjevanje. Pri nekaterih programih  lahko izberete tudi posteljo  140×200. Taki programi so Globus, Harmonija in Ekspres. Globus in Harmonija vsebujeta vse standardne dimenzije, od postelj 90×200 do postelj 180×200. Naše postelje tudi skrajšamo, če je to potrebno, medtem ko so postelje dolžine 210 in 220 že del Alplesove standardne ponudbe.

Pošlji povpraševanje

 

Garderobne omare

GARDEROBNE OMARE

Garderobne omare spadajo med osnovno opremo spalnic, mladinskih sob in predsob. Zato je naša ponudba garderobnih omar res široka in raznolika. Vsi Alplesovi programi predsob, spalnic, otroških in mladinskih sob ter programi za opremo celega doma vsebujejo  garderobne omare. Nakup našega pohištva je mogoč po elementih, kar velja tudi za garderobne omare. V ponudbi so tako omare s klasičnimi vrati kot garderobne omare z drsnimi vrati. Ko gre za omare s klasičnimi vrati navadno lahko izberemo garderobno omaro poljubne dolžine, saj se korpusi različnih širin kombinirajo med sabo, po potrebi pa lahko katerega od njih prilagodimo in tako dobimo dimenzijo omare po vaši želji, lahko bi rekli kar garderobno omaro po meri. Pri drsni omari tako natančno prilagajanje sicer ni mogoče, a tudi tu si lahko pomagamo s kombiniranjem drsne in klasične omare. Z dodatnimi notranjimi elementi, kot so dodatne police, obešalne palice, notranji predali, izvlečne police, nosilci hlač ali nosilci kravat, pa dobi omara funkcionalnost, ki jo potrebujete –  opremo po vaših željah in potrebah.

Pošlji povpraševanje