Ležalnik - počivalnik CLARK

Ležalnik - počivalnik CLARK

Pošljite povpraševanje
Dobavljivost: 3 tedne

Odličen proizvod  -  vreden zaupanja

Za ceno naročila večjih ali manjših količin pošlji povpraševanje!

445,00 € (Cene vključujejo DDV.)

* Obvezna polja

445,00 € (Cene vključujejo DDV.)

Podrobnosti

Ležalnik - počivalnik CLARK se priporoča za profesionalno uporabo in je idealen za wellness centre in notranje bazenske komplekse.

Ležalnik je močne konstrukcije. Ogrodje je kovinsko okrogle oblike z notranjo in zunanjo zaščito ter prevlečeno z dvojno poliestersko plastjo laka. Oblečen je v dvojno Batyline blago (mrežo) ISO64, ki je zračna in proti glivično zaščitena. Po potrebi se blago lahko ročno zamenja.

Ležalnik – počivalnik je odporen na pogostost pranja. Ogrodje se zaključi s proti drsnimi čepi, ki hkrati obvarujejo tla pred poškodbami.

Nasloni za roke so oblikovani v položaj, ki je najprimernejši za branje. S pomočjo rokonaslona in nagibne tehnike se uporabnik z lahkoto spravi iz sedečega v ležeči položaj, ki omogoča uporabniku odlično telesno počutje. Olajša se krvni obtok udov kar ustvarja občutek sproščenosti. Uporabo ležalnika – počivalnika Clark se priporoča gostu po wellness tretmajih, saj mu počitek izboljša fizično počutje.

Še nekaj je zelo pomembno.  Rokonaslon je oblikovan tako, da uporabnik z njegovo pomočjo z lahkoto vstane z ležalnika - počivalnika tudi na stranskem položaju. 

Ležalnik - počivalnik Clark je zložljiv.

Garancija:

- 5 let garancije na ogrodje

- 5 let garancije na blago

- enostavno čiščenje z vodo 40o C in nevtralnim lugom

Dimenzije: glej sliko z dimenzijami

Teža: 19 kg

Testiran je za uporabo do 280 kg obremenitve.

Osnovna barva ogrodja: bela, slonokoščena, siva, temno siva, rjava;

Osnovna barva blaga (mreža): bela, rumena, slonokoščena, rjava, siva;

Po naročilu so možne tudi vse druge barve ogrodja in blaga.

Ležalnik – počivalnik Clark lahko opremimo tudi z vzglavno blazino. Blazina je nastavljiva po višini in se prilagaja telesu uporabnika.

                      Vzglavna blazina