Pohištvo za gostinstvo in turizem

Pohištvo za gostinstvo in turizem

Pozdravljeni

Moje ime je Boris Kragolnik. Na teh straneh skrbim, da se vedno dogaja kaj zanimivega, kaj novega.

V rubriki "pohištvo za turizem in gostinstvo" za vas pripravljam na ogled in v ponudbo pohištvo, ki je namenjeno za profesionalno uporabo v gostinstvu in turizmu.

To je pohištvo, ki se uporablja v:

 •  hotelih                                                      pubih                                           vrtovih  -  terasah
 •  zdraviliščih  -  spa  -  wellness                  barih                                            plažah  -  bazenih
 •  restavracijah                                             kafičih                                          ulicah  
 •  gostilnah                                                  itd.......       

torej tam, kjer se dogaja vedno kaj zanimivega.

Zato verjamem, da je ta rubrika zanimiva  prav za vas, ki ste  v podjetjih s področja gostinstva in turizma zadolženi  skrbeti za razvoj in ureditev ambienta. V njej predstavljam vsa področja pohištva od klasičnega, tradicionalnega, modernega do super modernega. Tudi na novitete in nove trende v opremljanju nisem pozabil. To je stran za vas, ki iščete nove izzive, ki hočete biti pred časom in konkurenco.

Ekonomski strokovnjaki pravijo, da vsaka kriza da nekaj dobrega in da lahko iz nje izidemo kot zmagovalci  -  torej še močnejši, še boljši, še uspešnejši. Poiskati je potrebno vse notranje rezerve in v delo vključiti vso svojo domišljijo, vse svoje znanje.

Temu pritrjujejo tudi priznani in uspešni gostinci, saj jih je na površje dvignila prav njihova kvaliteta tako v gostinski ponudbi kot v ureditvi ambienta in postrežbi.

Torej, sedaj je čas, da naredite korak naprej, da ste boljši in drugačni od "soseda", beri konkurence. Pri tem lahko računate tudi na našo pomoč. Le priložnost nam morate dati in nam zaupati.

Lahko se odločite za katerega od prikazanih proizvodov, odvisno od vaših načrtov in želja. Če pa nameravate prenoviti in posodobiti vaš gostinski objekt ali ga na novo opremiti, pa vam svetujem, da nas kontaktirate. Skupaj smo močnejši in pametnejši z več idejami. Prav gotovo najdemo pravo rešitev za vas.

Želim vam dober izbor in nakup!

 

POZOR!   

Vse navedene cene že vključujejo 22% DDV   (cene z DDV)


Izdelki od 1 do 24 od skupaj 308

po strani
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Vrstice 

Padajoče
 • Stol ANTON

  Stol ANTON

  56,00 € (Cene vključujejo DDV.)
 • Stol ANDREJ

  Stol ANDREJ

  85,00 € (Cene vključujejo DDV.)
 • Stol VILI

  Stol VILI

  89,00 € (Cene vključujejo DDV.)
 • Barski stol GUSTL

  Barski stol GUSTL

  51,00 € (Cene vključujejo DDV.)

Izdelki od 1 do 24 od skupaj 308

po strani
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Mreža  Vrstice 

Padajoče