Pisarniški stoli AERIS

 

Pisarniški stoli AERIS  -  Počutimo se tako kot sedimo          Pooblaščeni trgovec za Slovenijo

Vprašajte se, ja takoj zdaj .... V kakšnem svetu živimo?

In kakšen je vaš odgovor? Prepričan sem, da ste prišli do spoznanja, da živimo v dobi računalnikov, brez katerih danes nič ne deluje.

Kaj pa to pomeni za človeka?  

 Sedenje, sedenje in še kar sedenje, ... pred računalnikom seveda, doma ali na delovnem mestu v službi.

Kakšna pa je kakovost našega sedenja? Še posebno me zanima delovni prostor, ko presedimo večji del službenega časa bodisi v pisarni, šoli, laboratoriju, proizvodnji in še vseh drugih mogočih prostorih.

Vsepovsod se srečujemo s sedenjem, ki povzroča veliko težav in bolezni, pa slabe volje, itd... To je danes velik problem, saj je zaradi tega prisotnih veliko okvar hrbtenice, srčno-žilnih bolezni, bolečin v nogah, utrujenosti, ...  Vam je to kaj znano?

Kaj narediti?                                                                                                                            Pisarniški stoli Aeris

Sreča je, da se je našel človek, ki o teh problemih ni samo razmišljal, ampak se jim je z dušo in srcem posvečal ter jih začel reševati. To je Josef Glöckl, ki je leta 1996 prav s tem namenom ustanovil družinsko podjetje AERIS v Nemčiji. Ugotovil je, da je človekova drža na klasičnem pisarniškem ali delovnem stolu preveč toga, človek pa je v resnici ustvarjen za gibanje.

V tem času je izumil že veliko patentov in na osnovi njih in študij izdelal nove napredne proizvode - pisarniške stole Aeris s 3D gibanjem. S tem je dal uporabnikom njegovih 3D pisarniških stolov novo dimenzijo, dimenzijo gibanja, sproščenosti, dobrega počutja in zdravja, kar je povzročilo večjo storilnost in prisotnost na delovnem mestu.                                             

Danes se Aerisovi pisarniški stoli prodajajo že po celem svetu, predvsem tam, kjer razmišljajo napredno. Imamo srečo, da smo del tega deležni tudi v Sloveniji.

Če tudi vi razmišljate napredno, si v nadaljevanju poglejte predstavljene Aerisove pisarniške stole in njihove karakteristike.

Za vse dodatne informacije pošljite povpraševanje na E-mail: info@pohistvo-yucca.si  ali pokličie na tel. 041 692 597 in z veseljem vam bomo pomagali.

 


5 artiklov

po strani

Mreža  Vrstice 

Padajoče

5 artiklov

po strani

Mreža  Vrstice 

Padajoče